BEL ONS052 22 02 34
FAX ONS052 21 01 48
MAIL ONSinfo@transportvanextergem.be
WERKURENMa - Za 06u-18u

Wat kunnen wij voor u doen?

Transport Van Extergem staat voor betrouwbaarheid, veiligheid en flexibiliteit. Onze visie op transport is dat het een vitaal onderdeel is voor elke onderneming. Betrouwbare leveringen, correcte reactietijden en een doorgedreven specialisatie impliceren een langdurende, gepersonaliseerde en flexibele aanpak.
Onze diensten zijn effectief, altijd op tijd en uw goederen worden steeds met de grootste zorgen omringd.

Als moderne transporteur doen wij ons best om tegemoet te komen aan uw transportvraag, van welke aard dan ook.

Wij bieden een zeer uitgebreide waaier van diensten aan. U kan bij Transport Van Extergem terecht voor containertransport, huiftransport, plateautransporten en expressvrachten.

Vanaf 2016 breiden wij onze diensten nog verder uit, vanaf dan voorzien wij ook in de verhuur van trailers

Transport Van Extergem is ook voorzien van een eigen garage. Dit maakt dat de bedrijfszekerheid van onze voertuigen zeer hoog is. Wat je zelf doet, doe je immers meestal beter!

Img

Onze missie is het aanbieden van transport en distributie doorheen de Benelux met een sterke nadruk op betrouwbaarheid, kwaliteit, flexibiliteit en kostenefficientie om u steeds een gepersonaliseerde oplossing te bieden.

Dankzij onze jarenlange ervaring kan Transport Van Extergem zorgen voor een vlekkeloze afhandeling van al uw transportvragen.

Img

Ervaren chauffeurs binnenland

Transport van Extergem werkt steeds met eigen chauffeurs. Zo garanderen we snelheid en betrouwbaarheid van al onze zendingen. Onze vrachtwagenchauffeurs die enkel 'op binnenland' rijden, vinden blindelings hun weg in heel Vlaanderen, Wallonië en Brussel.

Img

Snel & efficiënt

Niet enkel de onze -chauffeurs zijn snel en efficiënt. Als familiebedrijf heeft het management steeds een volledige controle m.b.t. planning, workload en eventuele overhead. Beslissingen kunnen vlot genomen worden wat het hele reilen en zeilen van het bedrijf ten goede komt en waar de klanten onrechtstreeks van meegenieten.

Img

Lange termijn

Duidelijke afspraken en een goede verstandhouding liggen aan de basis elk contact of contract. Transport Van Extergem verkiest een samenwerking op lange termijn boven one-call opdrachten, zowel voor het transportgedeelte als wat logistiek betreft. Dat stelt ons in staat om onze oplossingen te perfectioneren


WE WERKEN nationaal en internationaal MET RESPECT VOOR UW BEDRIJF

VRAAG EEN OFFERTE AAN