BEL ONS052 22 02 34
FAX ONS052 21 01 48
MAIL ONSinfo@transportvanextergem.be
WERKURENMa - Za: 06u-18u

Voor al uw nationaal en internationaal en internationaal transport

TRANSPORT VAN EXTERGEM - DE JUISTE KEUZE

Img

SNEL EN EERLIJK ADVIES

De ervaring, know-how en expertise die het bedrijf in al die jaren opbouwde, zorgen voor een snelle inschatting van het probleem en een eerlijk advies. Het team van ervaren chauffeurs is gewend om ter plaatse, onder spanning, de meest moeilijke transporten te verzekeren.

Oog voor het esthetische van onze leefwereld resulteert in zorg voor nette, goed onderhouden vrachtwagens en trailers en zo goed mogelijk onderhouden lokalen en terreinen zodat het er prettig werken is.
Img

Transport van Extergem neemt de volledige organisatie van het vervoer op zich zodat de klant kan focussen op zijn core business.

Onze vloot met hoofdzakelijk jonge wagens, die in uitstekende staat verkeren en tevens uitgerust zijn met de modernste technieken, draagt zeker bij aan onze succesvolle verzendingen.

Een goed georganiseerde logistiek, een zorgvuldige planning en betrouwbare medewerkers met de nodige ervaring, maken van Transport Van Extergem een bedrijf dat in staat is om uw zending snel en zonder problemen te bezorgen.
Img

Voor het Transport Van Extergem is klantgerichtheid van groot belang. Kwaliteitvol werk leveren is de grote troef van het bedrijf voor ieder type transport, zij het regionaal of nationaal.

Wij streven ernaar het vervoer in de meest rendabele en veilige condities uit te voeren, de instructies te respecteren met het oog op het materiaal, de mensen en de vervoerde goederen.

Om onze klanten altijd de beste diensten te kunnen bezorgen hebben onze chauffeurs een regelmatig vernieuwd wagenpark ter beschikking.
Img

Voor Transport Van Extergem is veiligheid van primordiaal belang.

We kiezen dan ook resoluut voor uiterst gemoderniseerde vrachtwagens, waar alles in het teken van veiligheid staat. Zo zijn onze nieuwe trucks uitgerust met dode hoek camera, de laatste wagens zijn uitgerust met adaptive cruise control, Lane Departure Warning en Advanced Emergency Braking

273


Ritten gemaakt
50


klanten
16


Eigen voertuigen
14


Mensen in dienst

MAAK KENNIS MET DE ZAAKVOERDER

ervaring & toewijding

Dany Van Extergem startte het bedrijf in 1990 en leeft al meer dan 25 jaar voor zijn bedrijf. Werknemers en klanten tevreden houden is dan ook zijn levenswerk.
STUUR EEN MAIL